BAUPROJEKT

PROJEKTOVANJE

Projektovanje

Bilo da se radi o projektovanju novog objekta ili rekonstrukciji i dogradnji postojećeg, Bauprojekt ponudiće najkvalitetnije arhitektonsko – građevinsko rešenje. Od koncepta i idejnog rešenja do projekta za izvođenje i dokumentacije za dobijanje građevinske dozvole, naš tim će vam precizno pripremiti i sastaviti svu neophodnu dokumentaciju u celinu koja zatvara čitav projekat.

NAŠE USLUGE

Naša ulaganja su usmerena pre svega na edukaciju i obezbeđivanje licenci i sertifikata, a rezultat tog ulaganja je visoko kvalitetna i sveobuhvatna izrada dokumentacije za objekte najrazličitijih namena. Osim stambeno poslovnih, javnih, industrijskih i magacinskih objekata mi u Bauprojektu imamo višedecenijsko iskustvo u izradi projektne dokumentacije za objekte u zaštićenim zonama kao i onih specifičnih namena.

Projektovali smo dva aerodrome, velike površine u zaštićenim zonama kao što je na primer, ski centar u okviru kojih su projektovane  i namenske gondola, turističko rekreativne oblasti od po nekoliko hektara površina.

Bauprojekt nudi najkvalitetnija arhitektonsko – građevinska rešenja

Kontakt Informacije
Vrh